2014. szeptember 25.

Új kommunikációs igazgató az Auchannál

Gillemot Katalin szeptember 1-jével nyugdíjba vonult, ennek nyomán jött a váltás.

Gillemot Katalin szeptember 1-jével nyugdíjba vonult, ennek nyomán jött a váltás.
Gál Judit

Gál Judit felel kommunikációs igazgatóként 2014. szeptember 1-jétől a vállalati kommunikációért az Auchan Magyarországnál. A külső és belső kommunikáció egyaránt hozzá tartoznak, a csoport nemzetközi kommunikációs munkacsoportjában is képviseli a magyar leányvállalatot.

A szakember 2012 augusztusában csatlakozott az Auchan Magyarországhoz kommunikációs menedzserként. Elsősorban külső kommunikációval, részben belső kommunikációval foglalkozott két éven át.

Az ELTE BTK francia-kommunikáció szakán diplomázott, majd a BKF szóvivő és kommunikációs vezető szakán szerzett szakirányú másoddiplomát, jelenleg a Lyon 3 egyetem MBA hallgatója. 4 évig az Mmd-nél (Grayling) volt gyakornok, account executive, majd account manager, ezt követően két és fél évig a H+K-nál a vállalati kommunikációs csapatot vezette.

Gillemot Katalin, az Auchan Magyarország kommunikációs és fenntartható fejlődés igazgatója, vezérigazgatósági tag, az Auchannál töltött közel 15 éves pályafutását követően, 2014. szeptember 1-jén vonult nyugdíjba. 2001-ben kezdte karrierjét az Auchannál, vezérigazgatói asszisztensként. 2008 óta képviselte Magyarországot a nemzetközi fenntartható fejlődés munkacsoportban, majd 2010-től külső kommunikációs felelősi pozíciót is ellátott. 2012-től pedig kommunikációs és fenntartható fejlődés igazgatóként folytatta pályafutását nyugdíjazásáig.

Címkék: auchan gál judit