2014. augusztus 22.

Új kommunikációs vezető a Canon Hungáriánál

A sokéves tapasztalattal rendelkező Kováts Botond elsősorban a márka iránti kötődést erősítené a fogyasztókban.

A sokéves tapasztalattal rendelkező Kováts Botond elsősorban a márka iránti kötődést erősítené a fogyasztókban.

Kováts Botond a Canon Europe hazai leányvállalata, a Canon Hungária Kft. új vállalati és marketingkommunikációért felelős vezetője.

Az új vezető marketing és kommunikációs szakterületen szerzett sokéves tapasztalattal rendelkezik. A Canon Hungáriához a Morpho Communicationstől került, ahol stratégiai és PR projektekben vett részt. Ezt megelőzően kilenc éven át nemzetközi reklámügynökségeknél dolgozott, majd pedig hét évig vezette a Samsung kommunikációs és marketingtevékenységét Magyarországon.

Kováts Botond kinevezéséről elmondta: „Azt szeretném elérni, hogy a fogyasztók körében közel olyan magas legyen a Canon márka iránti kötődés, mint amilyet házon belül a kollégáim részéről megtapasztaltam.” A szakember szerint bőven van mit még erőteljesebben megmutatni a Canon innovációiból.

Címkék: canon kováts botond

1700 diáknak ad munkát az Év Fiatal Vállalkozója

7 órája

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal azokat a mindennapi hősöket ismeri el, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag. A díjat idén Virág Viktor, a MADS alapítója nyerte el.