2012. szeptember 04.

Új kommunikációs vezető a Four Seasons Hotel Gresham Palace élén

A nemrégiben kinevezett szakember több mint nyolc éves tapasztalattal rendelkezik a vállalati kommunikáció területén.

A nemrégiben kinevezett szakember több mint nyolc éves tapasztalattal rendelkezik a vállalati kommunikáció területén.
Szabó Veronika

Szabó Veronika lett július 12-ével a Four Seasons Hotel Gresham Palace kommunikációs vezetője. Fő feladata a külsõ és belsõ kommunikáció szervezése és irányítása, azon belül is a vállalat és az általa képviselt prémium szolgáltatások ismertségének és presztízsének emelése a hazai és a nemzetközi piacon. A szakember több mint nyolc éves tapasztalattal rendelkezik a vállalati kommunikáció területén. Pályáját ügyféloldalon kezdte, majd több éves ügynökségi kitérő után tért vissza a vállalati szektorba.

A kinevezéssel egy idõben új értékesítési igazgató érkezett a luxus szálloda értékesítési és marketing csapatába Drew Clark személyében. A szakember több mint tíz éve csatlakozott a Four Seasons családhoz. Pályáját Santa Barbarán kezdte, majd 2010-ben a Four Seasons Resort Hualalai Hawaii group sales managereként dolgozott. Budapesti pozícióját 2012. július 1-jétől tölti be.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.