2014. október 28.

Új kommunikációs vezető a Microsoftnál

Az érkező szakember tíz évig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs vezetője volt.

Az érkező szakember tíz évig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs vezetője volt.

Szűcs Judit lett 2014. október 1-jével a Microsoft Magyarország kommunikációs vezetője. A szakember a cég megújult kommunikációs stratégiája mentén a PR és vállalati kommunikáció mellett a belső kommunikációért, a közösségimédia-marketingért és a társadalmi szerepvállalásért felel.

Szűcs Judit, a Microsoft kommunikációs vezetője

Szűcs Judit az elmúlt csaknem tíz évben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációs vezetője volt, s e pozíciójában az európai uniós fejlesztések kommunikációjáért felelt. Közgazdász diplomáját a Corvinus Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán szerezte.

"Amióta a pályámon vagyok, nemzetközi projektekben veszek részt, különböző kulturális hátterű emberekkel dolgoztam együtt. Ezért hiszek a csapatmunkában és abban, hogy az eltérő megközelítések megismerésével jobb válaszokat adhatunk" – mondta kinevezése kapcsán.

Új ügyvezető igazgató az IT Services Hungary-nél

3 órája

Új ügyvezető igazgatója van január elejétől az IT Services Hungary Kft.-nek, a holland Erik Slooten az írországi eir Group éléről jött Magyarországra, és vette át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját.

Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

2018. január 17.

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.