2011. június 03.

Új kommunikációs vezető az AVON-nál

Ügynökségi oldalról érkezett a kozmetikai direkt értékesítő cég kommunikációs szakértője.

Ügynökségi oldalról érkezett a kozmetikai direkt értékesítő cég kommunikációs szakértője.
Tóth Veronika

2011 áprilisában Tóth Veronika lett az AVON magyarországi kommunikációs szakértője. Ezen pozícióban ő felel a kozmetikai direkt értékesítő cég teljes magyarországi PR -és reklámstratégiájának kialakításáért, illetve a kapcsolódó akciók megvalósításáért.

A szakember ezt megelőzően több mint hat évet töltött ügynökségi oldalon. Pályafutását a Zelmer Consult és Reklámügynökségnél kezdte, majd 2006-ban csatlakozott a Café PR-hez, ahol eleinte az ügynökség külső és belső kommunikációja tartozott hozzá, majd ügyfeleken dolgozott.

"Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen az ügynökségnél eltöltött évek alatt a PR és társdiszciplínáinak valóban széles spektrumát ismerhettem meg; rengeteg tudással és tapasztalattal gazdagodtam. Úgy gondolom, hogy egy nemzetközi szinten ismert márka helyi ATL -és BTL aktivitásainak, PR és CSR feladatainak irányítása nagy felelősséget és igazi kihívást jelent. Az AVON azon vállalatok közé tartozik, melynek kampányaival könnyen tudok azonosulni" - nyilatkozta kinevezése kapcsán Tóth Veronika.

Lemondott Tarjányi Péter

2 napja

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.