2014. május 21.

Új kommunikációs vezető az Avonnál

Végh-Kósa Anita 2014 májusától PR & Advertising Specialist-ként a vállalat pr feladatainak irányításáért felel.

Végh-Kósa Anita 2014 májusától PR & Advertising Specialist-ként a vállalat pr feladatainak irányításáért felel, szorosan együttműködve a helyi ügynökségekkel.

Végh-Kósa Anita több mint 5 éves ügynökségi és vállalati tapasztalattal érkezett az Avon Magyarországhoz. Szakmai pályafutását a BMW Magyarországnál kezdte, ahol főként a rendezvényszervezői feladatokért, az ügynökségek koordinációjáért és médiakampányok tervezéséért illetve kivitelezéséért felelt. A vállalati szféra után a szakember a Café PR kommunikációs ügynökségnél szerzett ügynökségi tapasztalatot, ahol a Dove szépségipari márka mellett az akkori OTP Pénztárak és az Európai Parlament Budapesti Tájékoztatási Irodájának kommunikációs feladatait látta el. A Café PR-nél eltöltött két év után az OTP Banknál helyezkedett el, ügyintézői kommunikációs szakértőként. A banki szférában eltöltött idő alatt aktívan részt vett a bank belső kommunikációs tevékenységének stratégiai tervezésében és végrehajtásában.

Új pozíciójában az Avon Magyarország pr feladatait irányítja majd a helyi ügynökségekkel együttműködve. „Büszke vagyok rá, hogy kétgyermekes édesanyaként egy olyan márka pr- és reklámfeladatait koordinálhatom, amely évtizedek óta ismert arról, hogy aktívan képviseli nők millióinak érdekeit szerte a világon” – mondta el a kinevezéssel kapcsolatban.

Címkék: karrier avon café pr otp

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

1 napja

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.