2011. február 18.

Új kommunikációs vezető az Etargetnél

A céghez tavaly ősszel érkezett szakember kilenc országban felel a stratégiai kommunikáciért.

A céghez tavaly ősszel érkezett szakember kilenc országban felel a stratégiai kommunikáciért.

Pavol Magic lett az Etarget nemzetközi kommunikációs vezetője. Új pozíciójában a szakember a tartalmi hirdetési szolgáltató kilenc országra kiterjedő vállalati kommunikációjáért felel.

Pavol Magic 2010 szeptemberében érkezett a céghez, mint a cseh, a román és a bolgár piacért felelős marketing és kommunikációs menedzser. Idén januárban nevezték ki kommunikációs vezetőnek.

A szakember korábban a SEESAME Communication Experts PR-ügynökségnél dolgozott. Ügyfelei között szerepelt mások mellett a Dell, a Motorola, a Siemens, a Heineken és a Henkel.

 

“Az Etarget jólismert márka, erős jelenléttel kilenc európai országban. Idén a kommunikációs csatornáink, többek között a weboldalaink, blogjaink, és hírleveleink fejlesztésére fogunk koncentrálni. Ehhez még egy új munkatárs érkezett a csapatunkhoz, Jakub Ptačin grafikus személyében.” mondta Pavol Magic, és hozzátette: “Stratégiánk, az eddigiekhez hasonlóan, továbbra is high-end, mégis emberközeli szolgáltatás biztosítása a marketing-piacon.”

Címkék: etarget

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

10 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.