2013. február 05.

Új kommunikációs vezető az Árukeresőnél

A kommunikációt eddig irányító Büchler András egy könyvkiadónál folytatja.

A kommunikációt eddig irányító Büchler András egy könyvkiadónál folytatja.

Az Ulpius-ház Könyvkiadó kommunikációs vezetőjeként folytatja Büchler András, aki eddig az Árukereső.hu marketingkommunikációs és PR-csapatát irányította. Új pozíciójában a PR mellett a szerzők, a kötetek és a kiadó saját boltjainak kommunikációs stratégiájáért is felel.

Büchler András

Az Árukereső.hu-nál Füleki Éva váltja őt, aki a PwC Magyarország marketing és kommunikációs osztályáról érkezik. A szakember korábban a Sanoma újmédia divíziójában dolgozott key account managerként, majd az IAB egyesült királyságbeli szervezetében vett részt szakmai programok irányításában, valamint közvetlen vezetője volt az online B2B marketing és lead generation munkacsoportoknak.

Füleki Éva

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

1 órája

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Új vezetőket igazolt a HPS Group

8 órája

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.