A kreatív igazgatói posztot 2020. augusztus 1-től Tatlin, azaz Görög Ferenc Gábor veszi át, aki a HPS kreatív vezetői posztjáról érkezik a VMLY&R-hoz.

Tatlin, számos nemzetközi és hazai márka építésének meghatározó alakja volt az elmúlt közel húsz évben. Kiterjedt tudása a művészeti vezetéstől a trade, kereskedelmi reklámozáson át a digitális és technológiai újításokig megjelent a magyar és nemzetközi reklámiparban, melyet több díj is kísért - írják.

Erdei Zsófia

Munkáját két Creative Lead, Erdei Zsófia és Foltin István segíti, akik korábban is a VMLY&R senior szövegírói voltak. A két szakember számos sikeres projekttel, tendergyőzelemmel, külföldi és hazai reklámversenyen elért elismeréssel bizonyította már rátermettségét a pozícióra.

Foltin István

Palincsár László, a VMLY&R Hungary vezérigazgatója elmondta:

Egy új, reményeink szerint sikerekben gazdag korszakot nyitunk a VMLY&R történetében, amelyet elképzeléseink szerint a dinamizmus, a frissesség, a technológiai újítások és az újonnan jelentkező piaci igények azonnali kiszolgálása jellemez majd. Az új kreatív management a kollaborációra épül. A rugalmas belső felállás lehetővé teszi, hogy a széles, állandóan bővülő ügyfélkörünk maximális vezetői figyelmet kapjon, és nem utolsó sorban, hogy élmény legyen a kreatív munka az egész csapatnak.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2 napja

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.