2012. május 07.

Új kreatív vezető a TV2-nél

A most kinevezett szakember 2008 óta dolgozik a csatornánál. Korábban díjat nyert az anyacég nemzetközi versenyén.

A most kinevezett szakember 2008 óta dolgozik a csatornánál. Korábban díjat nyert az anyacég nemzetközi versenyén.
Ökrös Gergely

Ökrös Gergely irányítja május 7-től a TV2 saját gyártású szórakoztató műsorokért felelős csapatát. A szakember 2008-ban érkezett a csatornához, és eddig a tartalomfejlesztési és nemzetközi formátumkutatási kérdésekért felelt.

Ökrös Gergely tizennégy éve televíziózik, több hazai televízió csatornának dolgozott, előbb riporterként, szerkesztőként, majd főszerkesztőként, később kreatív producerként. A TV2-nél olyan produkciókat jegyzett kreatív producerként, mint a Joshi Bharat, az Ezek megőrültek és A 40 milliós játszma.

2011-ben az anyacég ProSiebenSat.1 is elismerte munkáját, amikor a médiavállalat P7S1 Allstars Award elnevezésű versenyén Kreativitás & innováció kategóriában első díjat nyert.

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

2019. június 20.

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Új vezetőket igazolt a HPS Group

2019. június 20.

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.