2012. június 26.

Új kreatívigazgató a Wellnél

Június 4-ével érkezett a 15 éves reklámszakmai múlttal bíró szakember az ügynökséghez.

Június 4-ével érkezett a 15 éves reklámszakmai múlttal bíró szakember az ügynökséghez.

Brassai Kornél lett a Well Reklámügynökség kreatívigazgatója, a pozíciót június 4-étől tölti be. A cégnél mások mellett a K&H, az IKEA, a MinDig TV és az Univer márkák kommunikációjáért felel a továbbiakban.

A szakember 15 éve dolgozik a reklámszakmában. Pályafutását a Scholz & Friends Budapestnél kezdte, majd 10 éven át a BBDO Budapest szövegírója volt, ahol több szakmai díjat is elnyert.

Brassai Kornél

A JATE és a Budapest Média Intézet kommunikáció-újságíró-média szakán végezte főiskolai tanulmányait, majd a Magyar Hírlap gazdasági rovatánál dolgozott külsős újságíróként. Ezt megelőzően a Budapesti Közgazdasági Egyetem és a Századvég Politikai Iskola diploma előtti képzésén vett részt, politikai kommunikáció szakon.

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

1 órája

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Új vezetőket igazolt a HPS Group

8 órája

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.