2012. május 03.

Új kutatási igazgató a GfK-nál

Április elején érkezett az új vezető, aki majd tíz éve dolgozik piackutatási területen.

Április elején érkezett az új vezető, aki majd tíz éve dolgozik piackutatási területen.
Rádi Zsuzsanna

Rádi Zsuzsanna személyében új kutatási igazgatót nevezett ki a GfK Hungária. Az április 2-ával érkezett szakember a vállalat kutatási tevékenységének stratégiai és operatív irányításáért felel. A pozícióban Vella Ritát váltotta, aki korábban a Consumer Panel Services egység vezetője lett a piackutató cégnél.

A közgazdász végzettségű szakember pályafutását a Győri Keksznél kezdte, ahol értékesítési, marketing és piackutatási területen dolgozott. 2004 és 2011 között az MEMRB Piackutatónál piackutató és ügyfélkapcsolati vezetőként, 2010-től ügyvezető igazgatói pozícióban tevékenykedett. 2011-től az MEMRB Nielsenbe való integrálását koordinálta és a Nielsen HR igazgatói feladatait látta el.

Fő célkitűzéseként azt fogalmazta meg, hogy "az egyes szektorokkal együttműködve, a folyamatos innovációs törekvések révén és kifinomult módszertanok alkalmazásával a meglévő információs bázist a kutatás eredményeivel egyesítve és aktív ügyfélkapcsolat útján kínáljon megoldást az ügyfelek problémáira." Hozzátette: szeretnék elérni, hogy "a kutatási eredmények a gyakorlatban a vállalati döntés-előkészítés részét képezzék és hozzájáruljanak a piaci lehetőségek kiaknázásához."