2011. január 24.

Új kutatási igazgatót igazolt az OMG

A szakember korábban már dolgozott az ügynökségi csoportnál, most Mechler Jánost váltja a poszton.

A szakember korábban már dolgozott az ügynökségi csoportnál, most Mechler Jánost váltja a poszton.

Nagy Tamás lett az Omnicom Media Group Hungary (OMG) kutatási igazgatója. A szakember 2011. január 1-jétől tölti be a pozíciót, melyen a már korábban távozott Mechler Jánost váltotta. Új posztján az ügyfelek stratégiai és taktikai szintű döntéseit támogató kutatási információk biztosítását, a meglévő források hatékonyabb kihasználását, illetve a változó médiapiaci környezethez alkalmazkodó új kutatási megoldások alkalmazását tekinti céljának.

Nagy Tamás pályafutását a K&H marketingosztályán kezdte 2001-ben. 2002-ben került az OMG ügynökségi csoporthoz első alkalommal, ahol hat évig dolgozott K+F vonalon, majd a Pepsi médiatervezési, később pedig a Vodafone média-és stratégiai tervezési feladatait látta el. 2009 tavaszán került a Millward Brown TGI divíziójához, ahol account managerként, majd a divízió üzleti vezetőjeként dolgozott.

A szakember hobbi szinten a Terepnapló blogot vezeti 2007 óta marketing, média, piackutatás témában.

 

Címkék: omg millward brown

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.