2018. február 02.

Új marketing igazgató a Pannontej Zrt-nél

A személyi változásra azért volt szükség, mert elődje Wilheim Gábor távozik az tejipari cégtől.

Gábor Andrea feladata lesz a Pannontej portfóliójába tartozó Medve, Karaván, Tihany, Pannónia és Aranyfalatok márkák kommunikációs és hirdetési stratégiájának kidolgozása és összehangolása, valamint a vállalat értékesítési folyamatainak támogatása.

Az új marketingvezető tavaly júniusban csatlakozott a Pannontej csapatához és a kinevezéséig eltelt időszakban a Medve és Karaván márkák márkamenedzseri feladatait látta el csoportvezetőként. Ezen belül elsősorban a közép-, és hosszú távú stratégiai tervezés és a portfólió gondozása volt a fő feladata.

Andrea számára nem ismeretlen terület az élelmiszeripar. A Pannontejhez igazolását megelőző három évben a Borsodi Sörgyár Kft.-nél töltött be portfólió menedzseri pozíciót. Itt a kezdetekben a prémium márkák tartoztak hozzá, majd a vállalat legnagyobb márkájáért, a Borsodiért volt felelős. Marketing kommunikációs irányok kifejlesztésében, innovációs irányok kidolgozásában és integrált marketing kampányok kivitelezésében vett részt.

Andrea 2003-ban végzett a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai szakán nemzetközi marketing szakon, majd 2006-ban a Pécsi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karán szerzett nemzetközi marketing területen mesterdiplomát.

„Andrea magas szintű tudásával és szakmai gyakorlatával könnyen azonosult a Pannontej stratégiai céljaival. Kinevezésével erősíteni kívánjuk a marketing- és kereskedelmi szemléletet, valamint innovatív hatékonyságnövelő eszközök alkalmazásával tovább növelni piaci részesedésünket a hazai sajtpiacon." – mondta Kajdon Attila a Pannontej Zrt. Ügyvezető igazgatója

„Megtisztelőnek és egyben nagyon inspirálónak érzem a kinevezésemet. Célom, hogy az egyre változó piaci elvárásokhoz és a magas szintű fogyasztói igényekhez alkalmazkodva, olyan hosszú távú marketing stratégiai megoldásokat dolgozzak ki, melyek erősítik a Pannontej piaci pozícióját.” – tette hozzá Gábor Andrea.

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.


Több száz állás a média és marketing világából