A rendezvényszervező ügynökség marketing igazgatói posztját Urbán Luca viszi tovább, míg Mórocz Melinda továbbra is a szervezet kreatív igazgatója marad.

A 2000-ben alakult ügynökség a névváltást követően bővített ügyfélkörrel és létszámmal folytatja tevékenységét. A dinamikus növekedés hatására a rendezvényszervezéssel foglalkozó részleg létszáma jelenleg 24 fő. A szervezeti átalakítások a kreatív és a marketing pozíciók szétválasztását eredményezték.

A elmúlt években a Hello Event ügyfelköre olyan neves cégekkel bővült és erősödött, mint a Microsoft, a BT Hungary, a Lufthansa Systems és a Delphi Connection Systems. Az ügynökség árbevétele az elmúlt öt évben megduplázódott, és átlépte az egymilliárd forintot.

Urbán Luca 2012-ben végzett a Budapesti Gazdasági Egyetemen Marketing szakon, majd a Metropolitan Egyetemen kommunikáció- és médiatudomány mesterszakán folytatta tanulmányait, ahol elektronikus médiaelméletet és -kritika irányra specializálódott. Az egyetem elvégzése után több évig a Special Event Rendezvényszervező cégnél dolgozott, majd 2015-ben csatlakozott az akkori Hello Eventhez (korábbi nevén Confhotel Event) csapatához senior rendezvényszervezőként.

 

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.