Poós Zsuzsannát váltja a szakember november végével.

2015. november 30-tól Mohamed ElSayad tölti be a Magyar Telekom lakossági marketingigazgatói pozícióját. A poszton Poós Zsuzsannát váltja, aki távozik a telekommunikációs cégtől.

Mohamed ElSayad több mint 15 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a digitális marketing, a digitális média segítségével végzett márka- és termékbevezetés, -fejlesztés és disztribúció kiterjesztés, valamint a hatékonyságnövelés területén, áll a közleményben.

2011 óta az Emirates Integrated Telecommunications Company munkatársa volt az Egyesült Arab Emirátusokban, 2013-tól a cég digitális hirdetési igazgatója. Ezt megelőzően az MSN Arabia, MSN Maghreb & MSN Pakistan ügyvezető igazgatója volt, korábban pedig a régió több telekommunikációs cégénél dolgozott üzletfejlesztési és digitális médiastratégia területen.

Sopov Istvánt választotta elnökké az IAB taggyűlése

1 napja

Az Adaptive Média alapító tulajdonosát választotta meg az IAB taggyűlése elnöknek, akinek elsődleges célja a már elkezdett fejlesztések, új szolgáltatások, tagokat bevonzó megoldások továbbvitele, biztosítása.