2011. november 25.

Új marketingigazgató a Sicontactnál

Stratégiát váltott az IT-cég, ehhez új PR-ügynökséget is választottak.

Stratégiát váltott az IT-cég, ehhez új PR-ügynökséget is választottak.
Takács Viktória

Stratégiát váltott az ESET szoftvereket forgalmazó Sicontact, miután a szoftverek bekerültek a központosított közbeszerzési eljárásban beszerezhető termékek körébe. Ennek nyomán a lakossági fókuszt megtartva erősíteni kívánnak az intézményi és vállalati piacok felé is.

A marketingstratégia megváltozása nyomán új marketingigazgatót nevezett ki a cég Takács Viktória személyében. A marketing mellett a PR és az egyéb kommunikációs területek is hozzátartoznak. Emellett a PR-munkát ezentúl az aPRok ügynökség támogatja, Jávor Zsófia senior PR specialista irányítása mellett.

"A lakossági piac továbbra is nagyon fontos számunkra, de egy sor piaci változás azt üzeni, hogy tudatosabban foglalkozzunk az intézményi és a vállalati felhasználói körrel. Az egyik nagy változás, hogy már a Sicontact is a központosított közbeszerzési eljárás beszállítói közé tartozik, továbbá maga a fejlesztő cég, az ESET is egyre nagyobb figyelmet fordít termékeinek úgynevezett Business Edition verzióira" - mondta el Takács Viktória.

Címkék: sicontact biztonság

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.