2016. július 07.

Új marketingvezető a Deloitte-nál

A DDB-től érkező Bánhegyi Csanád az innovatív vállalati kommunikációt erősíti.

2016 júniusától Bánhegyi Csanád személyében új marketingvezető csatlakozott a Deloitte magyarországi irodájához. A szakember több mint 10 éve dolgozik marketing területen, ügynökségi és ügyféloldali tapasztalattal egyaránt rendelkezik. Szakmai hátterét tekintve átfogó ismeretekkel rendelkezik a kommunikációs feladatok digitális eszközökkel való megoldásában: 2006-ban az országban elsők között kezdett el foglalkozni keresőmarketinggel és más, megtérülés fókuszú kommunikációs megoldásokkal.

A szakember korábban olyan vállalatok marketingkommunikációs feladatain dolgozott, mint a Procter & Gamble, a Coca-Cola és a Magyar Telekom. Irányította az egyik legnagyobb hazai utazási portál online értékesítési törekvéseit, legutóbbi állomáshelyén pedig a DDB digitális csapatát vezette. Kinevezése összhangban áll a Deloitte azon céljával, hogy innovatív szolgáltatásportfolióját átfogó kommunikációs stratégiával támogassa.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

7 órája

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.