2016. július 07.

Új marketingvezető a Deloitte-nál

A DDB-től érkező Bánhegyi Csanád az innovatív vállalati kommunikációt erősíti.

2016 júniusától Bánhegyi Csanád személyében új marketingvezető csatlakozott a Deloitte magyarországi irodájához. A szakember több mint 10 éve dolgozik marketing területen, ügynökségi és ügyféloldali tapasztalattal egyaránt rendelkezik. Szakmai hátterét tekintve átfogó ismeretekkel rendelkezik a kommunikációs feladatok digitális eszközökkel való megoldásában: 2006-ban az országban elsők között kezdett el foglalkozni keresőmarketinggel és más, megtérülés fókuszú kommunikációs megoldásokkal.

A szakember korábban olyan vállalatok marketingkommunikációs feladatain dolgozott, mint a Procter & Gamble, a Coca-Cola és a Magyar Telekom. Irányította az egyik legnagyobb hazai utazási portál online értékesítési törekvéseit, legutóbbi állomáshelyén pedig a DDB digitális csapatát vezette. Kinevezése összhangban áll a Deloitte azon céljával, hogy innovatív szolgáltatásportfolióját átfogó kommunikációs stratégiával támogassa.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.