2012. szeptember 07.

Új marketingvezető a Mood Media Hungary-nál

Németh Kingát nevezte ki értékesítési és marketing igazgatónak az eladáshelyi marketing megoldásokat és zenei háttérszolgáltatást biztosító Mood Media Hungary.

A korábban a cég key account managereként dolgozó szakember feladata lesz az érzékszervi marketing megoldásokat nyújtó nemzetközi vállalatcsoport más országokban már bevált szolgáltatásaival tovább bővíteni a Mood Media Hungary portfolióját. Az új vezető felel azért is, hogy a hagyományos kiskereskedelmi üzletek és vendéglátóhelyek mellett új ágazatokban és helyszíneken is megjelenjenek zenei és vizuális eszközeikkel.

A cég Németh Kinga kinevezésével egy időben bővítette értékesítési csapatát: az új munkatárs Nyers András, aki az elmúlt években a Mazda Mirai értékesítési vezetőjeként dolgozott, mostantól a Mood Media key account managere.

A Mood Media Corporation leányvállalatai révén a világ 40 országában, több mint 470 ezer kereskedelmi helyszínen naponta 150 millió embert ér el termékeivel és szolgáltatásaival. 1996 óta van jelen hazánkban is, ügyfele többek között, a Le Méridien, a FourSeasons, a Hotel Kempinski, az Accor és a Danubius hotellánc, a NOBU étterem és számos egyéb üzlet mint a CBA, a C&A, a Tesco, a Bauhaus, a Bricostore, a Praktiker, az Allee, az Aréna Plaza, az Árkád és az Office Depot.

Címkék: Mood Media Hungary

Több száz állás a média és marketing világából