2018. március 06.

Új marketingvezető a Raiffeisen Banknál

Yalcinkaya Veronika február vége óta irányítja az osztrák tulajdonú leánybank teljes marketing-kommunikációját.

A széles körben ismert szakember közel 20 éve dolgozik marketingvezetőként, ebből 13 évet töltött el a bankszektorban: az AXA majd az Unicredit Banknál marketingvezetőként eltöltött sikeres időszaka után 7 évet töltött a Citibanknál a marketingkommunikációs terület igazgatójaként, három évig a CEC régió marketing aktivitásait is irányítva. Jelentős szerepe volt az Citi és az Erste Bank lakossági területeinek összeolvadásakor is.

„Nagyon izgalmas kihívást fogadtam el, hiszen a bankszektor újra lendületben van, ráadásul óriási sebességgel fejlődik a digitális és az online értékesítés. Aki most lemarad, az komoly hátrányba kerül. A célom, hogy a Raiffeisen Bank mindig egy lépéssel a piac előtt járjon, ügyfelei pedig professzionális kiszolgálásban részesüljenek" – monda Yalcinkaya Veronika.

Veronika jelentős tapasztalattal rendelkezik nemzetközi pénzintézetek üzleti növekedésének és ismertség-növelésének területén, mind lakossági, mind vállalati és SME oldalon. Pályája során kiváló eredményeket ért el többek között ATL, BTL, PR, B2B és B2C területeken is, számos brandváltást is irányított. 2013-ban és 2014-ben a Citibanknál csapatával elnyerte az Év leginnovatívabb terméke díjat, 2006-ban pedig az AXA-nál az Év menedzserévé választották.

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.