2013. június 03.

Új marketingvezető a Ságánál

A szakember 15 éves tapasztalattal rendelkezik FMCG területen.

A szakember 15 éves tapasztalattal rendelkezik FMCG területen.
Tóth Tímea Mónika

Tóth Tímea Mónika vezeti mostantól a Sága marketing osztályát, jelentette be a cég. A szakember 2012 novembere óta dolgozik a Ságánál, és összesen 15 évnyi tapasztalatot szerzett eddig FMCG marketing és direkt értékesítés területen.

"A nehéz gazdasági környezetben is úgy gondolom, hogy minőségi márkákra van kereslet a fogyasztók körében. Hiszem, hogy komoly sikereket olyan márkák tudnak elérni, amelyek értéket képviselnek a fogyasztók számára, és a világképükbe illeszkedő újításokkal és élményekkel gazdagítják mindennapjaikat. Nyugat-európai tapasztalataim felhasználásával szeretném a Ságánál a fogyasztóközpontú marketing szemléletet megvalósítani, és ezen keresztül azt elérni, hogy a cég piaci szerepe tovább erősödjön"  – mondta kinevezése kapcsán.

Tóth Tímea Mónika tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán vezetés-szervezés és marketingkommunikáció szakirányokon végezte. Pályafutását a Kraft Foods Hungária Kft.-nél kezdte 1996-ban gyakornokként, majd 2006-tól marketing menedzserként a teljes csokoládé, 2009-től pedig a csokoládé és kávé kategóriák vezetéséért felelt. A szakember nevéhez olyan kampányok fűződnek, mint a Cote d’Or "A csokoládé lelke" elnevezésű kiállítása, a Sport szelet "3D City Graph-x" utcaművészeti rendezvénye és a Milka több díjnyertes (Arany Penge, Effie) aktivitása.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2 napja

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.