2012. november 07.

Új marketingvezető a Vatera tulajdonosánál

A szakember tavaly óta dolgozik a cégcsoportnál, de most novembertől vette át a stafétát Damjanovich Nebojsától.

A szakember tavaly óta dolgozik a cégcsoportnál, de most novembertől vette át a stafétát Damjanovich Nebojsától.
Lunczner Ádám

November 1-jével Lunczner Ádámot nevezték ki a Vaterát is üzemeltető allegroup.hu marketingosztályának élére. A szakember Damjanovich Nebojsát váltja a marketingvezetői poszton. E pozícióban a teljes marketingcsapat irányítása és a marketingstratégia kidolgozása tartozik a felelősségi körébe.

Lunczner Ádám 2011 januárjában kezdett a társaságnál dolgozni, mint a Vateraautó márkamenedzsere. 2011 március végétől 2012 májusáig már, mint az Apród.hu apróhirdetési oldal márkamenedzsere tevékenykedett. Ezzel párhuzamosan 2012 januárjában léptették elő a márkamenedzserek csoportvezetőjének, e pozícióban az összes Allegroup márka (Vatera, TeszVesz, Grando, Lealkudtuk, Apród) marketing aktivitásáért felelt.

"Egy ilyen előléptetés minden esetben számos kihívást jelent az ember számára. Úgy vélem, hogy az Allegroupnál eltöltött eddigi évek kiváló alapot adnak majd ahhoz, hogy ezekre a kihívásokra ne akadályként, hanem lehetőségként tekintsek. A lehetőségek kiaknázását pedig mielőbb érdemes megkezdeni" – kommentálta kinevezését Lunczner Ádám.


Több száz állás a média és marketing világából