2019. május 08.

Új műszaki gyárigazgató a Bosch élén

Áprilisban új műszaki ügyvezető igazgatót neveztek ki a miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. élére, Roland Ahl személyében.

Az új műszaki ügyvezető igazgató mellett Dr. Frank-Stephan Kupfer továbbra is a gazdasági ügyvezető igazgatói pozíciót tölti be a gyárban. „A Boschnál dolgozni nemcsak munka, hanem hivatás. A jövő technológiáinak vezető fejlesztőjeként mindig innovációra és folyamatos fejlődésre törekszünk” – nyilatkozta Ahl.

A 49 éves vezető 24 évvel ezelőtt kezdett dolgozni a Boschnál. Magyarországi kinevezése előtt a gyártásért felelős igazgató volt a németországi Immenstadtban. Ezt megelőzően is a gyártás, valamint a pénzügy és kontrolling szakterületeken tevékenykedett. „Új pozícióban dolgozni mindig új fejezet az ember életében és karrierjében, ahol kétségkívül új kihívásokkal találkozunk. A Bosch egyik legnagyobb erőssége, hogy keressük az újabb és újabb lehetőségeket a fejlődésre, és a változásokat is mindig új esélyként értékeljük. Ez az én személyes motivációm is“ – hangsúlyozta az új gyárigazgató.

A Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 2003 nyarán alakult, ahol mára több mint 2200 munkavállaló dolgozik, a legnagyobb Bosch elektromos meghajtások autóipari gyára Európában.