2020. augusztus 04.

Új nemzetközi vezetőt igazolt a Geometry

Július végétől Jeremy Cohen alelnöki pozícióban, Londonból irányítja a WPP hálózathoz tartozó Geometry tanácsadói munkáját az EMEA régióban.

Jeremy Cohen a Kantar Consulting Europe vezérigazgatói székéből érkezett a cégcsoporthoz. A tanácsadói és technológiai üzletfejlesztés terén széles körű tapasztalattal rendelkező szakember feladata a Geometry tanácsadói szolgáltatásainak továbbfejlesztése, a növekedési lehetőségek feltérképezése a kreatív kereskedelmi megoldások területén, valamint a piacralépési stratégiák fejlesztése.

A Geometry az új pozícióval azoknak a kommunikációs és kreatív kereskedelmi igényeknek kíván még jobban megfelelni, amelyeket a kereskedelemben zajló alapvető változások hoztak. A fogyasztói magatartás ugyanis gyökeresen megváltozott a közelmúltban, így a jelenlegi kereskedelmi modellek a korábbinál kevésbé hatékonyak, vagy sok esetben egyszerűen elavulttá váltak.

„Az ügyfelek az új kereskedelmi viszonyok és lehetőségek között tovább szeretnének növekedni, és ehhez módosítani akarják a stratégiájukat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a vállalatuk adta lehetőségekből. Mi pedig az elmúlt hónapokban azon dolgoztunk, hogy ebben a lehető leghatékonyabban segíthessük őket. Jeremy érkezése új korszakot nyit a Geometry történetében, illetve a kereskedelemről való gondolkodásban” – mondta Claus Adams, a Geometry EMEA régióért felelős vezérigazgatója.

Jeremy Cohen elmondta: „Az ügyfelek támogatása egy új gondolkodásmódra való átállásban olyan módon, hogy érvényesülhessenek a mai fragmentált piacon is, elképesztően izgalmas feladat. A Geometry látja és érti, hogyan változik a vásárlói út, a fogyasztói viselkedés és ez különösen igaz a koronavírus-járvány utáni világ esetében. A Geometry érti a márkák által megélt változásokat, és dinamikus, az átalakítandó folyamatokat jól azonosító megközelítése képessé teszi arra, hogy az ügyfeleket hatékonyan vezesse végig a növekedés útján”.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.