2013. január 07.

Új név és kommunikációs igazgató a Nézőpont Intézetnél

A szakember a Comprad Kommunikációs Ügynökségtől igazolt át a Bonum Semen Zrt.-hez.

A szakember a Comprad Kommunikációs Ügynökségtől igazolt át a Bonum Semen Zrt.-hez.

Bognár Gergely személyében kommunikációs igazgatót nevezett ki 2013. január 1-jével az eddig Nézőpont Intézet Zrt. néven ismert Bonum Semen Zrt. Feladata a közlés szerint a cégcsoporthoz tartozó Nézőpont Elemzőintézet Nonprofit Kft, a Médianéző Kft, a Mediameter Kft. és a Kutatópont Kft. komplex márkaépítése lesz. Ebbe beletartozik a cégek sajtókapcsolatainak fejlesztése, a rendezvényszervezés, a kiadványkészítés, a szponzorációs és CSR-stratégia megalkotása, a web 2-es eszközök használata és a marketingkommunikációs stratégia elkészítése, végrehajtása egyaránt.

A szakember a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán diplomázott kommunikáció és üzleti kommunikáció szakon, majd a PR-szakértő szakirányú továbbképzést is elvégezte. Főiskolai évei alatt egyebek mellett a Heti Válasz számára írt. A Comprad Kommunikációs Ügynökséghez 2007-ben került. 2010-től a PR Herald kommunikációs szakfolyóirat főmunkatársa, 2011-től kommunikációszakmai főszerkesztő-helyettese, 2010-től pedig a BKF meghívott vendégelőadója - olvasható a cégcsoport közleményében.

Az átnevezéssel kapcsolatban a Kreatív Online megtudta: ezáltal kívánják hangsúlyosabban szétválasztani az üzleti tevékenységet és a politikai elemzői munkát. A név latinul "jó mag"-ot jelent. A "semen" szó egyébként latinul és angolul ondót is jelent, a kapcsolódó "áthallásokat" az új logó és a név magyar fordítása fogja feloldani - mondta el Bognár a site-nak.

Címkék: bognár gergely

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

1 napja

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.