2011. szeptember 21.

Új operatív igazgató a Kupon Világnál

A szakember a Sanomához visszatért Németh Norbertet váltotta.

A szakember a Sanomához visszatért Németh Norbertet váltotta.
Emil Jersing

Emil Jersing lett a Kupon Világ új operatív igazgatója 2011 szeptemberétől. Ő korábban a Groupon Belgium cégvezetői, illetve a Kupon Világhoz hasonlóan a Rebate Networkshöz tartozó ukrán a Gorod 24 stratégiai tanácsadói és ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be. Emellett a Notelapierdas dél-amerikai közösségi vásárlási szolgáltatás alapítója, ott ügyvezetőként, illetve a hasonló profilú ázsiai DealKerenél stratégiai tanácsadóként és ügyvezetőként tevékenykedett.

A Rebate Networks 29 országban működtet közösségi vásárlási oldalakat. Az új igazgató feladata ebben a kontextusban a magyar leányvállalat marketing, after-sales, termékfejlesztési és üzemeltetési egységeinek vezetése, a piaci pozíció megerősítése, illetve a nyereségesség biztosítása.

Emil Jersing Németh Norbertet váltja a poszton, aki a Sanoma Media e-kereskedelmi termékigazgatója lett szeptember 6-ával. Utóbbi szakember korábban már több évig volt a Sanoma munkatársa, s 2008-ban távozott onnét első alkalommal.

 

Németh Ottó távozik a Henkeltől

2020. február 13.

Új igazgatót neveztek ki a Henkel magyarországi Beauty Care üzletág lakossági területének irányítására. Szak Zsuzsanna 2020. február 1-től tölti be a pozíciót.