2013. július 02.

Új operatív igazgatót nevezett ki a BBC Worldwide

A szakember egy ausztrál álláskereső oldaltól érkezik a BBC kereskedelmi üzletágához.

A szakember egy ausztrál álláskereső oldaltól érkezik a BBC kereskedelmi üzletágához.

Augusztus 28-ával új globális operatív igazgatót kap a BBC Worldwide. A SEEK elnevezésű ausztrál álláskereső oldal informatikai igazgatói székéből érkező David Gibbons felel a BBC kereskedelmi üzletágánál a technológiai, az ingatlangazdálkodási, a beszerzési, az operatív és az értékesítési részlegek irányításáért.

David Gibbons 2011-ben lépett be a SEEK-hez, azt megelőzően 2004-től a GE Capital ázsiai részlegénél dolgozott informatikai igazgatóként. A szakember a GE-nél egyébként több pozíciót is betöltött. Korábban megfordult a GAP-nél és a Nike-nál is.

"Nagyon örülök, hogy egy ilyen izgalmas időszakban csatlakozhatom a BBC Worldwide-hoz. A BBC egy ikonikus brit márka, ezért is örülök annyira annak, hogy lehetőségem lesz globális tapasztalataimat ebben az újonnan létrehozott munkakörben hasznosítani" - mondta el a nyár végén érkező operatív igazgató, utalva arra is, hogy korábban ez a pozíció nem létezett a BBC-nél.

Címkék: bbc

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

8 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.