2012. május 18.

Új partnerrel erősít a Person Communications

Májustól Körömi János a Person Communications új partnere. A szakember korábban a Bárdi Autó Zrt. online marketing kommunikációjáért felelt.

Az új partner feladatai között a cég jelenlegi ügyfeleinek magas szintű kiszolgálása, valamint új piaci szegmensek elérése által az üzleti volumen növelése szerepel.

Körömi János
Körömi János

Körömi János a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett PR-marketing szakirányon, majd 2008-ban került a Café PR-hez, ahol többek között a BMW Magyarország, az OTP Bank, a Pick Szeged, valamint a Rauch Hungária kommunikációs feladataiban vett részt PR munkatársként. Ezt követően csatlakozott a Bárdi Autó Zrt.-hez, ahol az online marketing területért felelt.

„Büszke vagyok arra, hogy olyan vállalathoz csatlakozhatok, amelyben egyszerre van jelen a sokéves tapasztalat, a fiatalos lendület és a kreatív rugalmasság. Bízom benne, hogy a jelenlegi elégedett ügyfelek után további nagyvállalatok is bizalmat szavaznak majd a Person Communications szakértelmének.” – mondta el Körömi János.

A Person Communications 2007 óta dolgozik integrált kommunikációs kampányokon. A digitális PR, social media és a klasszikus PR eszközeivel szolgálja ki jelenlegi megrendelőit. A vállalkozás ügyfelei között többek közt megtalálható a telekommunikációs ipar jelentős szereplője, a hong kong-i WayteQ, valamint a Coca-Cola HBC Magyarország. Emellett számos EU-projekt kommunikációjában is közreműködnek.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából