2020. május 07.

Új pénzügyi igazgatót nevezett ki a Nestlé

A pozíciót eddig Dúl Mária látta el, aki január óta a Nestlé Hungária HR szervezeti egységének irányításáért is felel, így az előző hónapokban a két területen párhuzamosan látta el vezetői feladatait.

Az új kinevezett pénzügyi igazgató, Ivana Ljubičić 2008-ban pénzügyi kontrollerként csatlakozott a zágrábi Nestlé Adriatic csapathoz, ahol a Food, Nutrition és Nestlé Professional üzletágakért volt felelős. 2014-ben az Adriatic kontrolling vezetőjévé lépett elő, majd 2018-tól egészen mostanáig decision support menedzserként dolgozott, amely minőségben az új dél-keleti régió döntéstámogató tevékenységeinek átalakításáért felelt.

Az elmúlt évek alatt a kontrolling területén olyan kiváló szaktudásról tett tanúbizonyságot, mely nagyban hozzájárult az üzleti eredmények javításához, vezetőként egy sikeres, kiváló képességekkel rendelkező és sokszínű csapatot épített fel. Ivana határozott vezetési stílusa, pozitív hozzáállása és üzleti jártassága garancia arra, hogy sikeresen lássa el az új pozíciójával járó feladatokat - írják.

Címkék: gazdaság nestlé

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.


Több száz állás a média és marketing világából