2012. április 16.

Új programigazgató a Juventusnál

A rádió gyakorlatilag szakembert cserélt a NeoFM-mel.

A rádió gyakorlatilag szakembert cserélt a NeoFM-mel.
Kalácska Gábor

Kalácska Gábor lett a Juventus Rádió új programigazgatója, miután Bolla Zsolt közös megegyezéssel távozott a pozícióból. A dolog érdekessége, hogy az új szakember a NeoFM-től érkezett, ahová elődje távozott.

Kalácska Gábor 1994 óta rádiózik, pályafutását vidéken kezdte, többek közt a miskolci Nonstop Rádióban és a Rádió Gagában volt műsorvezető, zenei szerkesztő, majd programigazgató. 2006 szeptemberében került a Sláger Rádióhoz, ahol a műsorvezetőként és zenei szerkesztőként dolgozott. A Neo FM-nél 2010 januárjától dolgozott, 2011 februárjától programigazgatóként.

Ezzel párhuzamosan a rádió stratégiai kutatást folytat, melynek célja a Juventus frissítése, ennek eredményei május közepére várhatóak. "A Juventus Rádió a legrégebben működő kereskedelmi rádió Magyarországon, így óriási megtiszteltetés itt dolgozni. A rádió az elmúlt időszakban számos átalakuláson esett át, így most sok szempontból új korszak előtt áll. Célunk, hogy a budapestiek olyan rádiót hallhassanak, amelyet már régóta nem; egy adót, ami nekik szól, ami kifejezetten a fővárossal foglalkozik. Ezt megvalósítani komoly szakmai kihívás, amelynek örömmel állok elébe" - mondta el ennek kapcsán az új programigazgató.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.