2012. november 05.

Új projektmenedzser a digitális közönségmérésnél

Kovács Márton új szakmai kihívások elé néz, és elhagyja az Ipsost.

Kovács Márton új szakmai kihívások elé néz, és elhagyja az Ipsost.
Szilágyi Ákos

November 1-jével Szilágyi Ákos veszi át a Gemius Ipsos Audience (gIA) online közönségmérés projektmenedzseri feladatait Kovács Mártontól, aki új szakmai kihívások miatt elhagyja az Ipsost. Szilágyi Ákos 12 év kutatási és projektmenedzselési tapasztalattal rendelkezik, ennek egy részét a telekommunikációs szakmában ügyféloldalon, másik részét pedig kutatócégnél szerezte.

"Marci rengeteget tett annak érdekében, hogy széles körben elfogadott, magas színvonalú, nemzetközi sztenderdeket meghonosító online közönségmérés valósuljon meg a magyar piacon. Mi magunk is sokat köszönhetünk Neki, hiszen, egyebek mellett, jelentős szerepe volt abban is, hogy konzorciumunk nyerte meg a dkt13 (online közönségmérés) tendert, és így továbbra is az Ipsos-Gemius által jegyzett mérés adataira támaszkodva működhet az online piac Magyarországon" - mondta el Géczi Tamás, az Ipsos vezérigazgatója.

Kovács Márton a következő néhány hónapban még tanácsadóként segíti az intézet munkáját. További változás, hogy az Ipsos online közönségmérési teamhez már korábban csatlakozott, eddig elsősorban háttérmunkát végző László Sebestyén a dkt13 projekt indulásával nagyobb szerepet kap az ügyfélkapcsolati munkában, amitől a szolgáltatás minőségének javulását várják. Barna Tamás továbbra is részt vesz a ügyfélszolgálattal kapcsolatos feladatok ellátásában.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.