Barbara Funkét nevezte ki a Turner közép- és kelet-európai marketing és PR igazgatói posztjára. Mostantól ő felel a Turner regionálisan elérhető csatornái, így a Cartoon Network, a Boomerang, TNT (Lengyelország, Románia), TNT Serie, TNT Film és TNT Glitz (Németország, Ausztria és Svájc), minden marketing- és PR-tevékenységéért.

Barbara Funke a Turnerhez a Red Bull Mediától csatlakozott, ahol a marketingosztály vezetéséért, valamint a cégcsoport free to air csatornája, a Servus TV stratégiájának kialakításáért volt felelős. Ezt megelőzően márkamenedzser volt a Spin Master International-nél, valamint termékmenedzser a Walt Disney Company Home Entertainment & Games németországi ágánál. Barbara Funke székhelye Münchenben, lesz és Malgosia Chapman közvetlen irányítása alá tartozik majd, aki nemrégiben lett a Turner Brand & Content Engagement közép- és kelet-európai alelnöke.

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy olyan kitűnő kommunikációs szakember erősíti a csapatunkat, mint Barbara Funke. Televíziós, otthoni szórakoztatás és termékmenedzsment területeken szerzett tapasztalata kulcsfontosságú lesz TNT portfóliónk piaci megerősítésében és gyerekcsatornáink nézettségének növelésében

- mondta Malgosia Chapman.