Az elmúlt egy évben megnövekedett ügyfélkör és dolgozói létszám miatt további szervezeti átalakítás vált szükségessé az ügynökség életében. Zsótér Anna Event Directorként folytatja pályafutását a cégben.

Az ügynökség az egy évvel ezelőtti arculatváltással egy időben három divízióra osztotta a szervezetet. A megnövekedett ügyfélkör indokolttá tette, hogy Brasnyó Eszter mellett egy újabb rendezvényigazgató segítse a menedzsment munkáját. Az új Event Director feladata elsősorban a kiemelt partnerkapcsolatok kezelése és a rendezvény divízió koordinációja lesz - írják.

Zsótér Anna négy éve erősíti a Hello Event csapatát, mint senior rendezvényszervező és divízió vezető. Kiemelt ügyfelei között megtalálható a Microsoft Magyarország és az EY Magyarország.

A névváltás óta az alkalmazottak száma hat fővel emelkedett az Event részlegen. A komplex rendezvényszervezői feladatok mellett az ügynökség tovább erősít BTL területen megnövekedett kreatív és digitális csapatával.

Kulcsterületeken erősít új szakértővel az EY

2018. április 20.

Partnerként csatlakozott az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához Demeter Ákos, aki korábban jelentős tapasztalatot szerzett mind a bank- mind a tanácsadói szektorban.