2016. szeptember 05.

Új sajtós az RTL-nél

Az RTL Magyarország Marketingkommunikációs osztályának sajtós csapatába a mai nappal új kolléga érkezett Gedeon Bea személyében.

Az új munkatárs – aki Origo-Life.hu bulvár rovatától érkezett a kereskedelmi csatornához - szakterülete a Nyerő Páros lesz.

Az Origo-Life.hu bulvár rovatától érkeztem az RTL Klubhoz, hogy erősítsem a kommunikációs csapatot. Kíváncsian várom, hogyan tudom az újságírói tapasztalatot örvözni a sajtóval való kapcsolattartásban. A médiában 15 éve tevékenykedem. Dolgoztam lemezkiadó promóciósaként, majd ezt követően európai uniós pályázatokban, amelyek keretén belül sztárokkal forgattunk filmeket, környezetvédelemről, egészséges életmódról. A Life.hu szerkesztőségét  4 évig erősítettem, hírszerkesztő, majd bulvár rovat vezetőként – áll a portálunknak is megküldött bemutatkozásában.

 

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.