2016. szeptember 05.

Új sajtós az RTL-nél

Az RTL Magyarország Marketingkommunikációs osztályának sajtós csapatába a mai nappal új kolléga érkezett Gedeon Bea személyében.

Az új munkatárs – aki Origo-Life.hu bulvár rovatától érkezett a kereskedelmi csatornához - szakterülete a Nyerő Páros lesz.

Az Origo-Life.hu bulvár rovatától érkeztem az RTL Klubhoz, hogy erősítsem a kommunikációs csapatot. Kíváncsian várom, hogyan tudom az újságírói tapasztalatot örvözni a sajtóval való kapcsolattartásban. A médiában 15 éve tevékenykedem. Dolgoztam lemezkiadó promóciósaként, majd ezt követően európai uniós pályázatokban, amelyek keretén belül sztárokkal forgattunk filmeket, környezetvédelemről, egészséges életmódról. A Life.hu szerkesztőségét  4 évig erősítettem, hírszerkesztő, majd bulvár rovat vezetőként – áll a portálunknak is megküldött bemutatkozásában.

 

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

8 órája

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.