2011. április 22.

Új sales house élén az EMG kereskedelmi igazgatója

Földes Ádám lett az Integrált Média Megoldások Kft. ügyvezetője, amely a NeoFM és a Geomédia Kiadó reklámfelületeit értékesíti.

Földes Ádám lett az Integrált Média Megoldások Kft. ügyvezetője, amely a NeoFM és a Geomédia Kiadó reklámfelületeit értékesíti.
Földes Ádám

Integrált Média Megoldások Kft. néven alakult új sales house, amely egyelőre kizárólagos partnerként a NeoFM és a Geomédia Kiadó termékeit értékesíti, de a későbbiekben tovább kívánja bővíteni a portfolióját.

A sales house 2011. április 1-jén kezdte meg a működését, vezetését Menyhárt Mária és az Est Media Group (EMG) kereskedelmi igazgatói posztjáról távozott Földes Ádám látja el ügyvezető igazgatói pozícióban.

A Geomédia jelenteti meg jelenleg a Szabad Föld hetilapot, a Vidék íze receptújságot, a Diéta és Fitneszt, az Extra Frizurát, az Amelie-t, a Moha és a Belépő című felsőoktatási kiadványokat, a Horizon magazint, illetve a Vasárnapi Híreket. Ezt egészíti ki az EMG által nemrég értékesített NeoFM. A vállalat jelezte: nyitott arra, hogy a továbbiakban az Est Médiához kötődő médiumok kereskedelmi képviseletét is ellássa.

"Az Integrált Média Megoldások Kft. audio, print és online portfolióját folyamatosan és tudatosan bővítve szolgálja ki partnereit úgy, hogy a számukra kialakított optimális csomagok mellett személyre szabott termékekkel, termékcsaládokkal is jelentkezik" - fogalmazott Földes Ádám.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.