2013. február 21.

Új szakembereket igazolt a neo

Két account director és egy szövegíró érkezett a digitális ügynökséghez.

Két account director és egy szövegíró érkezett a digitális ügynökséghez.

Szerkezeti átalakításokat hajtott végre client service területen a Neo Interactive (neo). Ennek eredményeként érkezett az ügynökséghez Fehér Tamás és Vöröss Levente, akik egyaránt account director pozíciót töltenek be.

Fehér Tamás

Fehér Tamás érkezését megelőzően 6 évig a Tonic reklámügynökségnél dolgozott offline és online projekteken, korábban pedig a McCann Ericsonnál volt ügyfélkapcsolati menedzser.

Vöröss Levente

Vöröss Levente az elmúlt 10 évben több ügynökségnél végzett multimédia fejlesztői, projektmenedzseri és tanácsadói munkát, illetve a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa projekt esetében a teljes online kommunikációs stratégia kialakítása és megvalósítása volt a feladata.

Balogh Bea

A neo kreatívcsapatát érintő változás, hogy Balogh Bea személyében új szövegíró érkezett. A szakember korábban a Tonicnál volt szövegíró, de a klasszikus copy writeri ismeretek mellett Google Adwords vizsgával, social médiás és szerkesztő-újságírói tapasztalatokkal is bír - közölték.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2 napja

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.