Szabó Ibolya account directorként dolgozik majd, Fülöp Attila pedig brand specialist pozíciót tölt be májustól az ügynökségnél.

Májustól új munkatárssal bővül a Well PR, a Coca-Cola Europe senior kommunikációs vezetői posztjáról érkező Szabó Ibolya account directorként dolgozik majd az ügynökségnél, és elsősorban a kommunikációs stratégiák kialakításáért és a new business tevékenység erősítéséért lesz felelős.

Vállalati oldalról ügynökségi oldalra átülni izgalmas folyamat, és bízom benne, hogy a vállalati oldalon szerzett nemzetközi tapasztalatom és gondolkodásmódom még inkább hozzájárul ahhoz, hogy a Well PR megfeleljen a mai kor kommunikációs kihívásainak és még értékesebb márkává váljon. Tény, hogy mind globális, mind hazai szinten nagy nyomás van az ügyfél és az ügynökségi oldalon egyaránt, az üzleti kihívások állandóak, és nagy az igény a kreatív és integrált kommunikációs megoldásokra. Az ilyen típusú szakmai párbeszédekben is szeretnék aktív szerepet vállalni, hiszen hatalmas know-how, valamint számos elkötelezett és növekvő számú tehetséges szakember dolgozik ügynökségi oldalon

- mondja a közgazdász végzettségű szakember, aki az elmúlt öt évben a Coca-Cola európai csapatának tagjaként 38 országban felügyelte az issue managementet szoros együttműködésben a helyi csapatokkal. Emellett olyan kiemelt projekteken dolgozott, mint például a Coca-Cola szerepvállalása a 2015-ös Milánó-i Világkiállításon. Szabó Ibolya az európai pozíció előtt a The Coca-Cola Company magyarországi leányvállalatának közkapcsolati és kommunikációs vezetője volt hat éven át.

A szakember 2000-ben csatlakozott a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft. kommunikációs csapatához, előtte Németországban, a reutlingeni Export Academy-n MBA-t szerzett nemzetközi marketing szakon.

Brand specialist pozíciót tölt be májustól a Well PR-nél Fülöp Attila, aki a burn energiaital magyarországi kommunikációs menedzsere volt az elmúlt három évben. Fő feladata a Coca-Cola márka PR kommunikációs stratégiáinak tervezése és végrehajtása lesz, szoros együttműködésben a Coca-Cola Magyarország hazai menedzsereivel.

A szakember a főiskolai évei alatt két évet töltött el a Coca-Cola Student Brand Manager programjában, ahol főként BTL alapú élménymarketing projekteket fejlesztett és valósított meg a Szegedi Tudományegyetem hallgatói számára. Ugyanitt kezdte PR pályafutását is, a kari lapoknak készített programajánlókkal és esemény-beszámolókkal.

A főiskola után ügynökségi munkatársként, öt éven keresztül a siófoki Coke Club PR feladatait látta el, részt vett a Coca-Cola zero magyarországi bevezetésében, de dolgozott a Tesco, a K&H Bank és a Renault Magyarország kampányain is.

2013-tól a burn energiaital magyarországi kommunikációs menedzseri pozícióját töltötte be, ahol az energiaital teljes hazai kommunikációs stratégiájának kialakításáért és megvalósításáért felelt. Ez magában foglalta az ATL és BTL kampányok tervezését, közösségi média tartalomgyártást és menedzselést, valamint a hagyományos sajtómenedzsment feladatokat is. A Well PR ügynökséghez ebből a pozícióból érkezett, és célja, hogy az elmúlt 11 év Coca-Cola-n szerzett tudását és tapasztalatait felhasználva segítse a márka sikeres kommunikációját.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2020. december 2.

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.