2019. augusztus 06.

Új szakemberekkel bővült a Lounge Communication csapata

Négy fővel bővült az elmúlt fél évben a Lounge Communication szakembergárdája. A tapasztalt munkatársak leigazolását a különböző szektorokból szerzett több új ügyfél színvonalas kiszolgálása indokolja - írják.

A tíz évet meghaladó ügynökségi tapasztalattal rendelkező Jónyer Mária a Központi Statisztikai Hivatalnál kommunikációs osztályvezetői pozícióban eltöltött esztendőket követően tért vissza a megbízotti oldalra. Ezt megelőzően a Well PR-nél és az LWp Kommunikációnál szerzett tapasztalatot főként elektronikai és nagyvállalati CSR ügyfélmunkában.

Jelenleg PR team leader pozícióban erősíti a Lounge Communication csapatát, FMCG és telekommunikációs területeken.

Gazdasági újságíróként kezdte pályáját, majd ügynökségnél menetelt előre account directori pozícióig az elmúlt több mint tíz évben Leszák Tamás, aki az ügynökségnél stratégiai tanácsadóként az energetikai témájú ügyfelekért felelős csapat vezetője lett.

Az energetika mellett az ingatlanpiaci, az innovációs, a pénzügyi kommunikáció, valamint a médiatréningek, a public affairs és a válságkommunikáció területén is tapasztalattal bíró szakember a cég állami tulajdonlású és piaci ügyfeleinek végzett munkájában tölt be jelentős szerepet - írják.

Megyeri Dániel hatéves ügynökségi múlttal érkezett senior PR tanácsadói pozícióba. A  szakember az FMCG, az autóipar és az e-kereskedelem területén szerzett tapasztalatait a Big4 egyik tagjának végzett stratégiai munkájával, valamint válságkommunikációs tanácsadással egészítette ki, illetve korábban több turisztikai és környezetvédelmi projekt kommunikációjában is részt vett.

Szabó Bianka a BRFK és az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársaként szerzett több éves tapasztalatot. A social media érdeklődésű szakember az ügynökség turisztikai, oktatási, egészségügyi, valamint beauty tematikájú ügyfeleinek munkáját támogatja account manager pozícióban - zárják.

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.


Több száz állás a média és marketing világából