A csapatot mostantól senior PR-menedzserként erősíti az ACG-től érkezett márkakommunikáció-specialista Antik Dalma.

A Person a munkatársai számát az elmúlt három évben megháromszorozó, mostanra közel 20 fős cég már egy éve saját HR-partnerrel dolgozik, ami a hasonló létszámú cégek között ritkaságnak számít.

Jakus Vivien

Szeptembertől Jakus Vivien tölti be ezt a pozíciót, aki 10 évnyi, főleg nagyvállalati (IT Services Hungary, Vodafone, Computacenter) tapasztalatot hozott a csapatba, emellett tartalmi megalkotója volt az első HR Festnek, társalapítója a Freelancer Festivalnak és projektvezetője a World of Work MoonShot projektnek.

Sziget Ágnes

A csapat másik új belépője a Wizz Airtől érkezett Sziget Ágnes senior PR-menedzser: csatlakozásával kiterjedt vállalati kommunikációs és employer branding szolgáltatással is bővült az ügynökség portfóliója az ügyféligényekre reagálva. Korábban közel hét évig a Magyar Telekom csapatát erősítette, ahol fókuszterülete a munkáltatói márkaépítés és a belső kommunikáció volt, emellett stratégiai kommunikációval, rendezvényszervezéssel, vezetői PR-ral és social media menedzsmenttel foglalkozott.

Szintén senior PR-menedzserként igazolt át az ACG-től a márkakommunikáció-expert Antik Dalma, aki korábban a Merlin Communicationsnél és a Sensationsnél dolgozott, pályakezdőként pedig a kormányzati kommunikációba is belekóstolt. Többek között olyan ügyfelek PR-kommunikációjával foglalkozott, mint a Procter&Gamble, a Nestlé, a Zwack Unicum, a Hungaropharma, az adidas, a Pepsi vagy a Pécs2010 Európa Kulturális fővárosa projekt.