2012. június 18.

Új szövegíró a Human Telexnél

Molnár Andrea személyében találta meg új vezető szövegíróját a Human Telex Reklámügynökség.

A kreatív szakember ezt megelőzően az Activity Group kreatív vezetőjeként olyan márkákkal dolgozott mint a Magyar Telekom, a Volksbank, a Raiffeisen, az ERSTE, a Haworth az AXA és az E.ON. Korábban a McCann Erickson szövegírói pozícióját is betöltötte.

„Kihívásokkal teli, ugyanakkor rendkívül inspiráló olyan nagy márkák kreatív stratégiáin dolgozni, mint például a Dreher, mely lehetőséget ad a hosszú távú gondolkodásra és partner az innovatív elképzelések megvalósításában" – emelte ki Molnár Andrea, aki Zöld Gergelyt váltotta a Human Telex Reklámügynökségnél.

Hajnal Tamás stratégiai és kreatív vezető kiemelte: a bankszektori kommunikációban is rutinnal bíró új munkatárs nem csak friss szemléletet hozott a cég életébe, hanem külön nyereség, hogy a BTL- és rendezvény piacon is nagy tapasztalattal rendelkezik.

A Human Telex Reklámügynökség 21 éve a reklámpiacon működő, magyar tulajdonú vállalat, amely integrált ügynökségként olyan márkákat és ügyfeleket szolgált ki az elmúlt években mint a Dreher, Arany Ászok, Kőbányai, Pilsner Urquell, Peroni, Kozel, Philip Morris, Ballantine’s, Jameson, Chivas Regal, MUM, Malibu, McDonald’s, Magyar Villamosművek Zrt., MOL, Unilever, Sony, Class Fm. A cég nevéhez fűződik a Budavári Libamájfesztivál és a Kézműves Magyar Ízek Vására is.

 

 


Több száz állás a média és marketing világából