2018. január 11.

Új termékmenedzser a Nosaltynál

Krankovics Béla felügyeli a gasztroportált januárt 1-től - írta meg a 24.hu

A Central Digitális Média Kft.-hez tartozó Nosalty új termékmenedzsere Krankovics Béla lett - írja a portál.

Krankovics 2015 óta termékmenedzserként a Mediaworkshöz tartozó Nemzeti Sport és az Autó-Motor magazin online termékein dolgozott, azt megelőzően 2012-től a Ringier, majd a Mediaworks kiadó online- és mobil marketingmenedzsereként a kapcsolódó fejlesztéseket koordinálta portfóliószinten.

A kinevezett szakember a 24.hu-nak a kinevezésével kapcsolatban elmondta: "A Nosalty idén tízéves, mára piacvezető márkává fejlődött. Ezekre a biztos alapokra szeretnék a továbbiakban is építeni. A jó csapat, az eddigi tapasztalataim, illetve a Central portfólió a hozzávalói annak, hogy nagyon komoly eredményeket érjünk el már rövid távon is. A legfontosabb célom most a folyamatos fejlődés erősítése tartalmi és technológiai oldalon is, ezáltal tudjuk a látogatóinkat és hirdetőinket piacvezető kiadványhoz méltóan kiszolgálni a jövőben is."

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

16 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.