2016. május 19.

Új tulajdonos és portfólióbővülés a MITTE-nél

Rendes Zoltán marketingkommunikációs és üzletfejlesztési szakember, a TV2 és az RTL egykori marketingigazgatója üzletfejlesztésért és marketingért felelős Partnerként csatlakozik a MITTE Communications vezetéséhez.

Rendes Zoltán a marketing és média területén szerzett két évtizednyi tapasztalattal, valamint startup fejlesztési és tanácsadói tapasztalatával is gazdagítja a MITTE szakértői csapatát.

A menedzsmentbővülésnek köszönhetően a Batta Barnabás stratégiai és kommunikációs vezetőhöz, illetve Misetics Mátyás kreatív és márkaépítési vezetőhöz társuló új tulajdonossal az integrált kommunikációs ügynökség szolgáltatásportfólióját is szélesíti.

„Ma már egyre több, a kommunikációtól eltérő üzleti területen kell magabiztosan mozogniuk az ügynökségeknek. Zoltán személyében olyan szakember érkezik a MITTE-hez, aki egyedülálló módon átlátja a médiapiacot, valamint nemzetközi üzletfejlesztési, startup-inkubációs és tanácsadói tapasztalataival tökéletesen kiegészíti a csapatunk kompetenciáit” – mondta el Batta Barnabás.

Az új társtulajdonos érkezése egyrészt az ügynökség növekedése és bővülő szolgáltatásai miatt vált szükségessé, másrészt tükrözi a MITTE új 360 fokos szolgáltatási stratégiáját, amelynek keretében az ügynökség a márkaépítési és PR területek mellett a kutatási és az üzleti tanácsadói vonalat is erősíti a továbbiakban. Az irányváltás jegyében a MITTE bővíti csapatát, szolgáltatásait pedig vállalati vezetőknek szóló coachinggal és tanácsadással, a kutatás-fejlesztési tevékenységének erősítésével, valamint a startupokra fejlesztett kommunikációs csomaggal szélesíti. Középtávon továbbá a nemzetközi piacra is szeretne kilépni.

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.