2011. április 27.

Új ügyfélkapcsolati igazgató az Ipsosnál

Németh Gábor korábban az SABMiller európai piackutatási csapatban dolgozott.

Németh Gábor korábban az SABMiller európai piackutatási csapatban dolgozott.
Németh Gábor

2011 májusától Németh Gábor személyében új ügyfélkapcsolati igazgató irányítja az Ipsos marketingkutatásra specializálódott ügyfélkapcsolati teamjeinek egyikét. A szakember 1994-ben kezdte pályafutatását az Unilever marketinges csapatában. Majd a Danone keksz üzletágában folytatta marketing menedzserként, és a Győri Keksz akvizíciót követően létrehozta az itteni piackutatási csapatot. Ezt követően a Millward Brown-hoz került, majd 2006-tól a Dreher Sörgyáraknál marketing fejlesztéssel foglalkozott, az anyacég SABMiller európai központjában is tevékenykedve.

"Stratégiánk fontos eleme, hogy ügyfeleinknek valóban releváns szolgáltatásokat kínáljunk az ad hoc marketing kutatások területén. Az Ipsos nemzetközi portfóliója számos jól kidolgozott módszertant tartalmaz, azonban ezek akkor lehetnek igazán sikeresek, ha képesek vagyunk ezeket a helyi igényeknek megfelelően adaptálni. A jó módszertan azonban önmagában nem elegendő, hiszen ismernünk kell az ügyfelek problémáit, gondolkodásmódját, s ehhez kell igazítanunk a javasolt kutatási megoldásokat. Úgy gondolom, hogy Gábor ügyféloldalon szerzett évtizedes tapasztalata sikeresen járul majd hozzá a stratégia megvalósításához" - mondta el a kinevezés kapcsán Géczi Tamás, az Ipsos vezérigazgatója.

Címkék: ipsos

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.