2012. március 09.

Új ügyfélkapcsolati vezető a Mastercardnál

A kártyatársaság budapesti regionális irodájában új vezetőt neveztek ki.

A MasterCard budapesti regionális irodájában új vezető irányítja az OTP Bank és az Erste Bank ügyfélkapcsolati feladatait, valamint foglalkozik a magyarországi kártyaelfogadás fejlesztésével.
Romvári Frigyes (29) Mészáros Mónikát váltja a pozícióban. Az új vezető 4 évig dolgozott a Budapest Bank bankkártya termékfejlesztési osztályán, majd kipróbálta magát a GE nemzetközi vezetőképzőjében vállalati auditorként is. Ezt követően egy évet a CIB Bank kockázatkezelési osztályának vezetőjeként tevékenykedett, de a fiatal vezetőt személyes érdeklődése már régebb óta a kártyapiac felé orientálja. A Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen írt, OTDK díjjal jutalmazott szakdolgozata is a fizetési módok fejlődését tárgyalta, különös figyelmet fordítva az elektronikus pénztárcák és chip kártyák fejlődésére.

„Régóta személyes célom, hogy a mindenki számára költséges és korszerűtlen készpénz helyett növeljem az elektronikus fizetés, a bankkártyák népszerűségét. Ahol tehetem ,én is mindig bankkártyával fizetek, és örömmel tapasztalom, hogy ma már Magyarországon is egyre több kereskedőnél látható a MasterCard logója, sőt sok helyen megjelent az érintésnélküli fizetés, a PayPass is. Ezzel párhuzamosan növekszik a fogyasztói igény a készpénzkímélő fizetési módok iránt, ezért az egyik legérdekesebb kihívás napjainkban ennek a dinamikusan fejlődő elfogadói piacnak a finomhangolása, figyelembe véve a keresleti és a kínálati oldal igényeit, lehetőségeit. Jó lenne, ha azok a kereskedők, akiknél speciális elfogadói igény van, például gyors fizetésre van szükség, minél előbb meglátnák a PayPass kártyákban rejlő lehetőséget, ezzel is többletszolgáltatást nyújtva vásárlóiknak, több hívet szerezve az elektronikus fizetésnek” – mondta Romvári Frigyes.