2020. május 25.

Új ügyfélkapcsolati vezető a Solutions-nél

Dr. Pintér Dániel Gergő lett az ügynökség account directora.

A Pákolicz Attila tulajdonos-ügyvezető által irányított Solutions a vállalati és termékkommunikáció mellett szervezet- és üzletfejlesztéssel, illetve felsővezetői kommunikációs tanácsadással foglalkozik. Az ügynökség magyar start-upoknak – például a világ első okoshotelét megnyitó TMRW Hotelsnek –, KKV-knek és többek között olyan nemzetközi cégeknek dolgozik, mint az ALDI vagy a TUI.

A Solutions csapatát 2020 februárjától új account director erősíti Dr. Pintér Dániel Gergő személyében, aki korábban kommunikációs vezetői és válságtanácsadói feladatokat látott el közintézmények és nagyvállalatok megbízásából, és az MPRSZ Kríziskommunikációs Tagozatának elnöke. A szakember munkakörébe stratégiai és kríziskommunikációs tanácsadás, valamint az ügynökség szolgáltatásainak és napi munkájának összefogása tartozik.

„A most véglegesített februári kinevezés révén tapasztalt válságkommunikációs szakemberrel bővül a Solutions csapata. Dániel legfőbb feladata az ügyfelek céljait támogató, hiteles és fenntartható kommunikációs megoldások fejlesztése lesz” – mondta Pákolicz Attila.

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.


Több száz állás a média és marketing világából