2011. július 20.

Új ügyfélkapcsolati vezető az Insomniánál

Varga Dorottya vezeti az Insomnia Reklámügynökség magyar piaccal foglalkozó account részlegét.

Varga Dorottya vezeti az Insomnia Reklámügynökség magyar piaccal foglalkozó account részlegét. Feladata az account csapat irányítása és tevékenységének koordinálása. A szakember számára nem ismeretlen a terep, hiszen senior account menedzseri pozícióban már több mint egy évet dolgozott az ügynökségnél.

Az új vezető kereskedelmi közgazdászként, marketing szakirányon szerezte diplomáját a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján. Pályáját a Wallis Motor Kft.-nél kezdte marketing asszisztensként, később a Wallis Motor Pest autókereskedésnél lett marketingvezető. Ezt követően a McCann Erickson Reklámügynökséghez igazolt, ahol account executive menedzserként továbbra is az autóiparral foglalkozott. 2008-tól account directorként az Opel magyarországi kommunikációját menedzselte, különös tekintettel az új autók bevezetésére, a márkakereskedői hálózatra és az aftersales kommunikációra. Emellett az Iglo és a Lufthansa márkakommunikációjával is foglakozott.

A korábban senior ügyfélkapcsolati menedzserként dolgozó szakember több éves ügyfélkezelési tapasztalatának és kiváló kommunikációs készségének köszönhetően lépett előre ügyfélkapcsolati vezetővé - áll az ügynökség közleményében.

„Senior account menedzserként megismertem az Insomniát, valamint a cég működési folyamatait. Az ügyfelekkel pedig szerencsére sikerült jó kapcsolatot kialakítanom. Bízom benne, hogy ügyfélkapcsolati vezetőként kamatoztathatom az eddig megszerzett szakmai tudást és tapasztalatot.” - véli új pozíciójáról Varga Dorottya.

 

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

1 napja

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.