2011. április 04.

Új ügyvezető a Fidelio Média élén

Az alapító-ügyvezető a főszerkesztőséget is átadja, s marad tanácsadó a cég mellett.

Az alapító-ügyvezető a főszerkesztőséget is átadja, s marad tanácsadó a cég mellett.

2011. április 15-től Márkus Gábor lesz a Fidelio Média ügyvezető igazgatója. Az alapító-ügyvezető Zsoldos Dávid a cégvezetés mellett a Fidelio Magazin főszerkesztőségét is átadja, s tanácsadóként folytatja a cég mellett. E minőségében elsősorban a termékfejlesztésekre és a stratégiai együttműködésekre, illetve néhány kiemelt ügyfélre fókuszál.

Márkus Gábor az új pozícióban közvetlenül irányítja a médiaértékesítést is. A céget tulajdonló Zsoldos Dávid és Nagy Bálint azért döntöttek így, mert a médiapiac változásai közepette az értékesítés erősítését és a portfolió bővítését látják a növekedés kulcsának. A Fidelio Média egyébként közlésük szerint az utóbbi két évben megháromszorozta árbevételét.

Márkus Gábor és Zsoldos Dávid

Az új ügyvezető pályafutását 1997-ben a Danubius Rádiónál kezdte. 2001-től a Juventus Média értékesítési vezetője, majd kereskedelmi igazgatója volt. 2005 óta prémium célcsoportoknak szóló rádióállomások, online felületeik és off-air szolgáltatásaik számára végzett értékesítés és termékfejlesztés jellegű stratégiai tanácsadást. Március végéig a Klasszik Rádió 92.1 stratégiai tanácsadója volt.

Zsoldos Dávidtól április közepén Kádár-Csoboth Judit veszi át a Fidelio.hu főszerkesztését, a 2003-ban indult és korábban az EMG-vel közösen kiadott Fidelio Magazin élére pedig Rajkó Anna kerül. Mindketten a Fidelio Médiánál dolgoznak már régebb óta.

"Márkus Gábort évek óta ismerem és mind emberi tulajdonságai, mind pedig szakmai kvalitásai miatt ideális választásnak tartom a Fidelio élére. Dávid döntése, hogy mostantól a napi, operatív vezetés helyett elsősorban a stratégiai irányításhoz és termékfejlesztéshez kötődő témákkal kíván foglalkozni, garancia arra, hogy a Fidelio a magyar kulturális élet leginnovatívabb márkája legyen" - mondta el Nagy Bálint a változások kapcsán.

Címkék: fidelio

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.