2020. március 04.

Új ügyvezető a magyarországi McDonald’s élén

2020. március 1-től Égi Zsolt váltja Horváth Ágnest.

Égi Zsolt a kinevezését megelőzően tíz éven át a vállalat üzemeltetésért és hálózatfejlesztésért felelős igazgatójaként dolgozott.

A kinevezésről Scheer Sándor, a McDonald’s Developmental Licensee partnere elmondta: „Nagy örömömre szolgál, hogy Zsolt személyében olyan vezető veszi át a vállalat irányítását, aki ügyvezető helyettesként, valamint több stratégiai területért is felelős szakemberként az elmúlt években alapos jártasságot szerzett a rendszer működésének számos területén, és személyesen is oroszlánrészt vállalt a növekedési stratégiák kialakításában, a vezetői döntések meghozatalában”.

Égi Zsolt húsz évvel ezelőtt friss diplomásként csatlakozott a McDonald’s magyarországi hálózatához. Kilenc év alatt a ranglétra valamennyi fokát bejárva jutott el az üzemeltetési igazgatói kinevezésig.

„Nagy megtiszteltetés a számomra és örömmel teszek eleget a tulajdonos, Scheer Sándor felkérésének, hogy az előttünk álló, dinamikus növekedéssel és bővüléssel tervezett időszakban ügyvezető igazgatóként irányítsam a hazai McDonald’s hálózat és a Progress Étteremhálózat Kft. tevékenységét. A felkérés nem csak személyesen nekem szavazott bizalom, de az egész hazai McDonald’s csapatnak szóló megerősítés, az elmúlt években együtt elért kimagasló üzleti eredményeink, teljesítményünk elismerése” – fogalmazott Égi Zsolt.