2016. szeptember 21.

Új ügyvezető az Adecco élén

Stefano Longo 2016. augusztus 23-án kezdte el tevékenységét új pozíciójában.

Az olasz nemzetiségű Stefano Longo 1998-ban csatlakozott az Adecco Csoporthoz, és karrierje során többféle pozíciót töltött be és különböző területekért volt felelős az Adecco Csoportnál.

Nemzetközi karriere 2003-ban indult a cégnél, főképp Közép- és Kelet-Európában tevékenykedett ügyvezetőként előbb Ausztriában, Csehországban, később pedig Bulgáriában.

Magyarországgal először 2008-ban került kapcsolatba, amikor is az ország a régiós felelősségi körébe tartozott. Az elmúlt három évben a Global IT szervezet tagjaként Stefano felelt az Adecco Csoport CRM rendszerének fejlesztéséért, melyet 20 országban vezettek be, és melyet több ezer kolléga használ.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ügyvezető igazgatói kinevezést kaptam az Adecco Kft.-nél, és alig várom a közös munkát az elhivatott magyar kollégákkal ebben a gyönyörű országban. A lehetőségekkel teli gazdasági és munkaerőpiaci környezet az Adecco további növekedésének záloga, miközben magunk is próbáljuk ügyfeleink és jelöltjeink igényeit szem előtt tartva alakítani, innovatív megoldásokkal kibővíteni szolgáltatásunkat. Köszönhetően a kollégák tudásának, tapasztalatának és a csapatszellemnek, biztos vagyok benne, hogy ezek a lehetőségek és adottságok elősegítik az Adecco vezető szerepének további erősítését Magyarországon” – mondta az új ügyvezető.

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.