2012. december 13.

Új ügyvezető az Avantgarde PR élén

Korábban ügyfél-, ügynökségi és médiaoldalon is szerzett tapasztalatot a szakember.

Korábban ügyfél-, ügynökségi és médiaoldalon is szerzett tapasztalatot a szakember.
Bedy Krisztina

Bedy Krisztina lett az Avantgarde Public Relations ügyvezető igazgatója, aki az elmúlt egy évben divízióigazgatóként dolgozott az ügynökségnél. Kinevezése nyomán a divízióigazgatói pozíció kikerült a döntési folyamatokból. A közlés szerint a szervezeti változást a piaci környezet indokolta. A kommunikációt az Avantgarde PR és az Avantgarde Digital integráltan végzi, utóbbi vezetője továbbra is Császi Dóra.

A most kinevezett szakember korábban média-, ügynökségi és ügyféloldalon is szerzett tapasztalatot. Pályáját Veszprémben kezdte újságíróként. Összesen 13 évig volt belpolitikai és hírújságíró, rövid ideig parlamenti sajtósként is dolgozott egy frakcióirodán. Az Avantgarde-hoz öt éve került public affairs tanácsadónak, innen ment el a GlaxoSmithKline-hoz interim megbízással vállalati kapcsolatok vezetőnek, majd egy éve divízió vezetőként került vissza az ügynökséghez.

 

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

13 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.