2012. december 13.

Új ügyvezető az Avantgarde PR élén

Korábban ügyfél-, ügynökségi és médiaoldalon is szerzett tapasztalatot a szakember.

Korábban ügyfél-, ügynökségi és médiaoldalon is szerzett tapasztalatot a szakember.
Bedy Krisztina

Bedy Krisztina lett az Avantgarde Public Relations ügyvezető igazgatója, aki az elmúlt egy évben divízióigazgatóként dolgozott az ügynökségnél. Kinevezése nyomán a divízióigazgatói pozíció kikerült a döntési folyamatokból. A közlés szerint a szervezeti változást a piaci környezet indokolta. A kommunikációt az Avantgarde PR és az Avantgarde Digital integráltan végzi, utóbbi vezetője továbbra is Császi Dóra.

A most kinevezett szakember korábban média-, ügynökségi és ügyféloldalon is szerzett tapasztalatot. Pályáját Veszprémben kezdte újságíróként. Összesen 13 évig volt belpolitikai és hírújságíró, rövid ideig parlamenti sajtósként is dolgozott egy frakcióirodán. Az Avantgarde-hoz öt éve került public affairs tanácsadónak, innen ment el a GlaxoSmithKline-hoz interim megbízással vállalati kapcsolatok vezetőnek, majd egy éve divízió vezetőként került vissza az ügynökséghez.

 

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.